Tottenhamin ja Englannin maajoukkueen kapteeni, hyökkääjä Harry Kane, voitti vuoden 2018 MM-kisojen maalikuninkuuden. Tuolloin Kane iski kuusi osumaa ja Englanti eteni välieriin asti, jossa se kuitenkin joutui taipumaan Kroatialle jatkoajan jälkeen lukemin 2-1.

Maanantaina Kane ja Englanti lähtevät tavoittelemaan menestystä Qatarin MM-kisoissa, kun avausottelussa vastaan asettuu Iran. B-lohkon muut joukkueet ovat Wales ja USA. Kapteeni toivoo jälleen voittavansa maalikuninkuuden, mutta joukkueen menestys menee luonnollisesti kaiken edelle.

– Sen saavuttaminen olisi hieno asia [viitaten maalipörssin voittoon]. Pystyin siihen vuonna 2018. Tiedän, että jos onnistun siinä myös nyt niin pärjäämme myös joukkueena hyvin. Tärkeintä on antaa kaikkensa joukkueelle, Kane totesi sunnuntain lehdistötilaisuudessa.

– Pelaamme maailman parhaita pelaajia vastaan. Yritän olla miettimättä Kultaista kenkää (parhaan maalintekijän palkinto). Tärkeintä on voittaa maailmanmestaruus ja siihen keskitymme, hyökkääjä päätti.

Lähde: BBC Sport