Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Casemiro sanoo, että hän ja muut pelaajat ovat surullisia siitä, että tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo lähti Manchester Unitedista.

Portugalin maajoukkuekapteeni ja United purkivat sopimuksensa aiemmin tällä viikolla myrskyisten kuukausien jälkeen.

Ronaldo oli vielä viime kaudella Manchester Unitedin paras maalintekijä 24 osumallaan, mutta kuluvalla sesongilla hän joutui tyytymään pienempään roolin uuden managerin Erik ten Hagin alaisuudessa.

Portugalin maajoukkuekapteeni reagoi tilanteeseensa oikuttelemalla. Ronaldo poistui kesän ja syksyn kahdesti stadionilta kesken ottelun. Toisella kerralla hän kieltäytyi kieltäytyi lisäksi menemästä vaihdosta kentälle sarjapelissä Tottenhamia vastaan.

Aiemmin tässä kuussa Ronaldo tylytti TalkTV:llä Piers Morganin haastattelussa avoimesti Manchester Unitedin seurajohtoa, entisiä pelaajia ja päävalmentaja ten Hagia. Pian haastattelun jälkeen United tiedotti, että Ronaldo ei jatka seurassa.

Casemiro, 30, pelasi Ronaldon kanssa yli sata ottelua yhdessä Real Madridissa, mutta Manchester Unitedissa heidän yhteinen aikansa kesti vain joitain kuukausia.

– En ole viestitellyt hänen kanssaan, mutta Cristiano Ronaldo on pelaaja, jolla on paljon kokemusta, ja hän tietää, mikä on parasta hänen uransa kannalta, kommentoi Casemiro Goalin mukaan.

– Tietenkin olemme surullisia, että hänen kaltaisensa pelaaja lähtee, koska puhumme yhdestä kaikkien aikojen parhaista pelaajista. Toivotan hänelle kaikkea hyvää hänen jalkapallourallaan – paitsi silloin, kun hän pelaa minua vastaan – mutta toivon hänelle kaikkea hyvää.