PSV:ssä uransa aloittanutta, ja seurassa edelleen pelaavaa Cody Gakpoa oltiin jo viime kesänä kovalla tohinalla siirtämässä Erik ten Hagin ohjaukseen, Manchester Unitediin. Niin oltiin toki montaa muutakin hollantilaispelaajaa, joita vielä ei olla Valioliigassa nähty.

Gakpo oli tiettävästi sopinut alustavasti myös siirrosta hieman toisen profiilin valioliigseuraan, Leeds Unitediin. Tämän siirron suhteen 189-senttinen hyökkääjä teki kuitenkin tietojen mukaan itse täyskäännöksen.

Ennen meneillään olevia MM-kisoja Gakpon hintalappu oli Transfermarktin mukaan 45 miljoonan euron suuruinen. Entinen hollantilaistähti Ronald de Boer sanoi Sky Sportsin mukaan aiemmin tiistaina, että hinta liikkuu tätä nykyä jo lähempänä 80 miljoonaa puntaa. Ainakaan laskua summalle ei liene luvassa; Gakpo ehti maalintekoon Qatar-ottelussa alle puolen tunnin. Hän on näin siis tehnyt maalin jokaisessa Hollannin alkulohkon ottelussa, ja jakaa kisojen maalipörssin kärjen Kylian Mbappén ja Ecuadorin Enner Valencian kanssa.