Marcus Rashford osoitti maalituuletuksellaan kunnioitusta hiljattain menehtyneelle ystävälleen, kun hän osui kahdesti Walesia vastaan ja vei Englannin MM-kisojen 16 parhaan joukkoon tiistai-iltana.

Manchester Unitedin hyökkääjä avasi maalihanat upealla vapaapotkulla sen jälkeen kun toista puoliaikaa oli takana viisi minuuttia.

Phil Foden tuplasi lukemat hetkeä myöhemmin, jonka jälkeen Rashford taiteili vielä illan toisensa pudottaakseen Walesin ensimmäisistä MM-kisoistaan sitten vuoden 1958.

Rashford, joka vastasi samalla Englannin MM-historian sadannesta maalista, juhli osumaansa laskeutumalla polvilleen ja osoittamalla molemmilla käsillä kohti taivasta.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Marcus Rashford

@MarcusRashford
To hear that I've scored the 100th @England goal at the World Cup Finals is unbelievable. The Wales game was good but let's stay focused and just be ready for the game on Sunday. 🙏🏾

Ottelun jälkeen hän paljasti, että ele oli kunnianosoitus hänen ystävälleen Garfield Haywardille, joka menehtyi hiljattain taisteltuaan pitkään syöpää vastaan.

– Menetin yhden ystävistäni pari päivää sitten, Rashford sanoi.

– Hänellä oli melko pitkä taistelu syöpää vastaan. Olen iloinen, että tein maalin hänelle. Hän on aina ollut suuri tukijani. Hän oli vain hieno ihminen ja olen iloinen, että hän tuli osaksi elämääni.