Aston Villan laitapuolustaja Matty Cash sanoo, että Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Kylian Mbappé on ”nopein asia”, jonka hän on ikinä nähnyt.

Cash, 25, otti mittaa Mbappésta, 23, sunnuntaina, kun hänen edustamansa Puola kohtasi Ranskan miesten MM-kisoissa.

Ranska eteni puolivälieriin 3-1-voitolla, jossa Mbappé syötti Les Bleusin ensimmäisen osuman ja teki itse kaksi viimeistä maalia.

Cash yritti valmistautua parhaansa mukaan Mbappéa vastaan, mutta Pariisin pikajuna oli hänelle yksinkertaisesti liikaa.

– Vietin iltapäivän katsomalla klippejä hänen pelaamisestaan ja tiesin, että siitä tulisi kova testi. Mutta kun hän saa pallon, pysähtyy ja ampaisee liikkeelle, hän on nopein asia, jonka olen koskaan nähnyt, kommentoi Cash Goalin mukaan.

– Katsoin niitä videoita sängyssä maatessani. Oikeassa elämässä hän laittoi jalkani palamaan, siinä se ero. Jouduin pariin juoksukisaan hänen kanssaan ja pärjäsin ihan hyvin. Sitten katsot olkasi yli ja hän on siellä.

– Hän oli uskomaton, luultavasti ylivoimaisesti kovin vastustajani. Hän on ehkä maailman kahden tai kolmen parhaan pelaajan joukossa tällä hetkellä.

– En tiennyt, pitäisikö häntä vastaan puolustaa peruuttelemalla vai menemällä iholle. Kun menin iholle, hän vain pyörähti takaa ohi. Tein kaikkeni. Uskon, että pärjäsin häntä vastaan ihan hyvin yksi vastaan yksi -tilanteissa. Hän ei oikeastaan juossut [niissä] ohitseni kertaakaan.

Puolivälierävaiheessa Mbappén Ranska kohtaa Englannin.