Jude Bellingham on loistanut Englannin keskikentällä Qatarin MM-lopputurnauksessa.

Bellingham on toden totta esiintynyt edukseen.

Maajoukkueluotsi Gareth Southgaten ehdottomaksi avainpelaajaksi noussut Bellingham on saanut lukuisia kehuja joukkuetovereiltaan. Muun muassa Phil Foden uskoo Bellinghamin nousevan maailman parhaaksi keskikenttäpelaajaksi. Lue Fodenin mietteet täältä.

19-vuotiaan Bellinghamin tulevaisuus puhuttaa. Borussia Dortmundin ei odoteta kykenevän pitämään kiinni keskikenttäpelaajastaan ensi kesänä. Käytännössä kaikkien suurseurojen on kerrottu olevan Bellinghamin kintereillä.

Liverpoolin paidassa viidesti Englannin pääsarjamestaruuden voittanut Graeme Souness ei usko Bellinghamin päätyvän Anfieldille. Muilla seuroilla on enemmän rahaa käytössään.

– Bellingham saa loistavaa kasvatusta Dortmundissa. Hän lähtee muualle ensi kesänä ja suurseurat ovat hänen kintereillään. Jos Manchester City ja Real Madrid ryhtyvät tarjouskilpailuun, riippuu se täysin Bellinghamista, minne hän siirtyy. En usko Bellinghamin siirtyvän Liverpooliin. Varsinkaan, jos Liverpool ei saa uusia omistajia. Siinä tapauksessa emme voi maksaa sellaista siirtosummaa.