Liverpoolin ja Tottenhamin ex-kapteeni Jamie Redknapp sanoo, ettei Pierre-Emerick Aubameyang tule olemaan vastaus Chelsean maalinteko-ongelmiin lontoolaisseuran pudotettua pisteitä 1–1-tasapelissä Nottingham Forestia vastaan sunnuntai-iltana.

Chelsea menetti Raheem Sterlingin hankkiman johtoasemansa tunnin pelin kohdalla, kun Serge Aurier taisteli irtopallon sisään kulmapotkun jälkitilanteesta varmistaakseen sarjanousija Nottingham Forestille arvokkaan pisteen.

Tasapeliä ei suinkaan voinut pitää ottelutapahtumiin nähden vääryytenä, sillä Chelsea sai koko toisen puoliajan aikana vain yhden laukauksen aikaiseksi.

Aubameyangin epäonnistunut pusku hyvästä paikasta kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa oli sinipaitojen ensimmäinen ja ainut maalintekoyritys ottelun 42. peliminuutin jälkeen, osoittaen kuinka huonosti Chelsean vuosi 2023 lähti käyntiin.

Ottelun jälkeen Sky Sportsin asiantuntija Redknapp otti Barcelonasta kesällä saapuneen Aubameyangin tulilinjalle, ihmetellen mitä entisellä Arsenal-tähdellä on vielä 33 vuoden iässä annettavaa.

– Hän ei ollut ratkaisu Arsenalille, joten hän ei tule olemaan ratkaisu nyt Chelseallekaan, latasi Redknapp.

– Hän on tulossa vanhaksi. Hän ei ole enää se pelaaja, joka hän oli ennen. Chelsea yrittää saada [Christopher] Nkunkun. Hän on pelaaja, jota he haluavat, mutta en ole varma, saavatko he hänet (tammikuussa).

Aubameyang – jolla on kasassaan vain yksi liigamaali Chelsean paidassa – pelasi ottelussa vain reilut 20 minuuttia tultuaan Mason Mountin tilalle toisella jaksolla.

Chelsea on onnistunut maalinteossa vain 20 kertaa 16 ottelussa, mikä on puolet vähemmän kuin Valioliigaa johtava Arsenal ja maalin vähemmän kuin Manchester Cityn maalitykki Erling Haaland yksinään.

LUE MYÖS: