Chelsean manageriksi irtisanotun Thomas Tuchelin tilalle siirtynyt Graham Potter ei ole kovin kadehdittavassa asemassa. Vaikka palkkiossa tuskin on valittamista, ei työ tunnu luistavan juuri millään tasolla. Viimeisistä kahdeksasta valioliigaottelusta on tullut tasan yksi voitto, ja paineet alkavat kuulua myös 47-vuotiaan puheissa.

– Minulla on velvollisuus puhua medialle mahdollisimman kunnioittavaan sävyyn, siitä huolimatta että jotkut teidän kysymyksistänne ovat typeriä, valmentaja avautui Manchester Citylle torstaina kärsityn tappion jälkeen.

– Minun on vastattava kysymyksiin niin asiallisesti ja parhaani mukaan, koska edustan fantastista jalkapalloseuraa, ja minulla on työni tehtävänä.

– En lue lehtiä enkä seuraa sosiaalista mediaa, joten en tiedä, entinen Brighton-käskijä sanoi kysyttäessä Chelseaa ympäröivästä negatiivisesta keskustelusta.

Potter puolustautuu parhaansa mukaan, vaikka tietää puheen olevan riittämätöntä.

– Meillä on haasteemme. Seuran omistajanvaihdos oli massiivinen muutos, ja pelaajien loukkaantumiset vaikeuttavat tilannetta. Tämä kaikki on tietysti ihan turhaa selittelyä, koska ihmiset haluavat tuloksia. He miettivät että turpa kiinni Graham, me tarvitsemme voittoja!