Turkin liigan suuriin kuuluva Besiktas odotti saavansa tälle kaudelle vahvistuksen, lainatessaan keskikenttäpelaaja Dele Allin Evertonista. Siihen odotukseen 26-vuotias, aikanaan Tottenham Hotspurissa isoa roolia näytellyt pelaaja ei ole vastannut.

Sky Sports kertoo, että turkkilaisseura haluaisi lähettää Englannin A-maajoukkueessakin 37 kertaa esiintyneen flopin takaisin. Lainasopimus ei kuitenkaan sisällä pykälää, joka mahdollistaisi lainan katkaisemisen etuajassa.

Alli on esiintynyt nykyseuransa liigapeleissä seitsemässä ottelussa 456 minuutin edestä, ja onnistunut maalinteossa yhden kerran.

Koska katkaisupykälää ei ole, Everton haluaa lainasta sovitun, miljoonan punnan suuruisen korvauksen huolimatta siitä, pelaako Alli Turkissa vaiko ei. Samoin se vaatii Besiktasilta seurojen kesken sovitun osuuden pelaajan palkoista. Näin ollen on hyvin epätodennäköistä että ex-lupaus palaisi kotimaahansa tammikuussa.

Sky Sports News

@SkySportsNews
Besiktas want to cancel Dele Alli's loan deal and send him back to Everton but there is no early break clause in the deal 📝

Alli on MK Donsin kasvatti, ja ehti olla Spursin kirjoilla seitsemän vuotta ennen Everton-siirtoaan. Transfermarkt arvioi hänet keväällä 2018 jopa 100 miljoonan euron arvoiseksi.