Manchester City kohtaa Southamptonin keskiviikkona, Liigacupin puolivälierässä. Manageri Pep Guardiola ei peittele näkemystään kilpailun sijoittumisesta arvoasteikolla, mutta myöntää haluavansa voittaa sen.

– Kyllä, jotkut muut kilpailut ovat tärkeämpiä, mutta meidän on yritettävä selvitä välierään, ja siitä loppuotteluun. Haluamme voittaa, mutta ei se muuta elämääni, onko minulla enemmän pokaaleita kuin Sir Alex Fergusonilla.

– Olemme voittaneet paljon, mutta olemme yhä mukana tässäkin kilpailussa. Suurin asia on se, että tämä seura jatkaa nöyrällä tavalla. Miksi valikoisimme kilpailuita? Haluamme voittaa Mestarien liigan ja taistella Arsenalin kanssa Valioliigasta, mutta Liigacup on myös merkittävä.

Managerilta kysyttiin mielipidettä keskikenttäpelaaja Kalvin Phillipsin väitteeseen, jonka mukaan Cityn pelitapaan on vaikea sopeutua.

– Ei se ole vaikeaa. Tapa jolla haluamme pelata pallon kanssa on yksinkertainen. Jack Grealish puhui tästä minulle myös. Hänelle sanoin että tekee mitä haluaa, ja liikkuu kentällä missä haluaa. Kalvinin kohdalla tilanne on toinen, koska hänen pitää pysyä asemassaan. Siihen sopeutuminen saattaa ottaa aikaa.