Pierre-Emerick Aubameyang haluaa jättää Chelsean tammikuun siirtoikkunassa ja palata Barcelonaan, kertoo AS.

Lehden saamien tietojen mukaan hyökkääjä on jo soittanut entiselle päävalmentajalleen Xaville ja kertonut halustaan palata Barcelonaan hinnalla millä hyvänsä.

Chelsea hankki Aubameyangin elo-syyskuun vaihteessa 12 miljoonalla eurolla Barcelonasta, mutta Aubameyangista on muodostunut melkoinen pettymys Lontoossa.

Aubameyang on ollut kaukana parhaasta tasostaan, eikä kuulu Chelsea-luotsi Graham Potterin suunnitelmiin. Thomas Tuchel onnistui suostuttelemaan Aubemeyangin syyskuun alussa Chelseaan, mutta sai itse vain viikkoa myöhemmin potkut roolistaan.

Aubameyang pelasi yhdessä Barcelonan sarjaottelussa kuluvalla kaudella ennen siirtoaan Chelseaan. FIFA:n sääntöjen mukaan pelaaja ei saa edustaa kolmea seuraa saman kauden aikana, jolloin paluu Barcelonaan on Aubameyangin ainoa vaihtoehto, jos hän haluaa päästä pois Chelseasta.

AS:n mukaan Xavi on pyytänyt Aubameyangilta kärsivällisyyttä mahdollisen paluun suhteen. Barcelonan on aluksi itse päästävä eroon Memphis Depaysta, jotta Aubameyangin paluu olisi edes teoriassa mahdollista.