Chelsean surkea vire sai jatkoa torstai-iltana, kun se kärsi ensimmäisen Valioliiga-tappionsa Fulhamille sitten vuoden 2006.

Atlético Madridista lainattu João Félix aloitti debyyttiottelunsa pirteästi, mutta oli osasyy uuden joukkueensa 1–2-tappioon lennettyään suoralla punaisella suihkuun vajaan tunnin pelin kohdalla.

23-vuotias portugalilainen liukui huolimattomasti kohti pallon vienyttä Kenny Teteä, osuen Fulham-puolustajaa punakortin arvoisesti napeilla sääreen.

Päävalmentaja Graham Potterin mukaan kyseessä ei kuitenkaan ollut tilanne, jossa tunteet olisivat ottaneet Félixistä vallan ja saaneet hänet purkamaan turhautumistaan rajun taklauksen muodossa.

– Se oli huonoa pallonhallintaa ja sitten vain lajinomainen sattuma, joka voi sattua Valioliigan nopeuden myötä [kenelle vaan] tai missä tahansa jalkapallopelissä tällä tasolla, Potteri kertoi pelin jälkeen lehdistölle.

João Félix näki punaista. Kuva: Getty Images

– Siinä ei ollut mitään ilkeyttä. Hän ei halunnut satuttaa ketään. Hän ei menettänyt päätään, se vain oli mitä oli. Joskus näitä asioita tapahtuu, ja ne tapahtuvat sinua vastaan, ja sinun on silloin kärsittävä.

– Ja uskokaa minua, me kärsimme tällä hetkellä.

LUE MYÖS: Nyt oli kallis moka – Chelsea-hyökkääjän ulosajo maksaa seuralle miljoonia!

Chelsea on hävinnyt kuusi viimeisestä kahdeksasta ottelustaan kaikissa kilpailuissa, mikä on eniten tappioita kahdeksan ottelun aikana sitten joulukuun 1993.

Sarjasijoitus on yhä kymmenes ja Potter valtaisan paineen alla.

– Meillä on vaikeaa tällä hetkellä. Tunnen myötätuntoa pelaajien ja kannattajien puolesta, Potter jatkoi.

– Meidän on jatkettava töitä, muita ratkaisuja ei ole. On jatkettava töitä, pysyttävä yhdessä ja yritettävä saada kolme pistettä.

LUE MYÖS: