Arsenalin toppari William Saliba on vahvistanut, että hän neuvottelee seuran kanssa jatkosopimuksesta.

Saliba, 21, siirtyi Arsenaliin jo kesällä 2019, mutta hänet lainattiin välittömästi takaisin Saint-Étienneen.

Ranskassa Salibaa on pidetty yhtenä maan lupaavimmista pelaajista jo monen vuoden ajan, mutta hän debytoi Arsenalissa vasta tällä kaudella käytyään Saint-Étiennen jälkeen lainalla myös OGC Nicessa ja Marseillessa.

Viime kaudella Saliba löi Marseillessa niin kovat näytöt pöytään, että Arsenalin oli käytännössä pakko antaa hänelle viimein kunnon mahdollisuus. Saliba kellotti viime kaudella suurimmat peliminuutit koko Marseillen joukkueesta, ja hänet valittiin Ranskan liigan kauden parhaaksi nuoreksi pelaajaksi sekä sarjan tähdistökentälliseen.

Tällä kaudella Saliba nousi heti Valioliigan ensimmäisellä kierroksella Arsenalin avauskokoonpanoon, eikä hän ole luopunut paikastaan. Vain neljä pelaajaa on saanut tällä kaudella ranskalaistopparia enemmän vastuuta Tykkimiehissä.

Arsenal käytti jo Saliban sopimuksessa olleen jatko-option, joka pidensi hänen diiliään kesään 2024 saakka. Lontoolaisseura kaavailee kuitenkin hänelle pitkää jatkosopimusta, ja Saliba vaikuttaa viihtyvän Arsenalissa mainiosti.

– Olen niin onnellinen täällä. Seura puhuu agenttini ja minun kanssani [jatkosopimuksesta]. Minun pitää vain keskittyä jalkapalloon. Olen todella onnellinen täällä, sanoi Saliba Athleticin mukaan.