Evertonin kannattajat yrittivät avittaa joukkuettaan viime viikonloppuna ampumalla raketteja Southamptonin hotellin ulkopuolella keskellä yötä.

Athleticin mukaan tempaus osoittautui täysin turhaksi, sillä valtaosa Southamptonin joukkueesta sai tietää asiasta vasta seuraavana päivänä sosiaalisessa mediassa nukuttuaan yönsä hyvin.

Everton-fanien harmiksi kentällä ilotulituksesta vastasi Southampton, joka haki Goodison Parkilta lauantaina täyden pistepotin maalein 2-1. Tulos nosti sarjajumbo Southamptonin tasapisteisiin Evertonin ja West Hamin kanssa.

Ottelun jälkeen Southampton kuittaili sosiaalisessa mediassa Evertonin kannattajille. Saints julkisti Liverpoolin Innside-hotellille jättämänsä palautteen, jossa seura kehuskeli, kuinka hyvät unet joukkue oli saanut ennen tärkeää peliä.

– Meillä oli tärkeä työmatka kaupungissa, ja Innside-hotelli oli täydellinen isäntä. Hotelli varmisti, että meistä huolehdittiin ja että olimme levänneet hyvin tapaamistamme varten, joka oli erittäin tuottelias.

– Huoneet olivat loistavia, sängyt olivat uskomattoman mukavat, ja pimennysverhot ja kolminkertaiset ikkunat… vau! Ikkunasi ulkopuolella voisi kirjaimellisesti olla ilotulitusnäytös käynnissä, etkä olisi koskaan huomannut sitä. Parhaat yöunet ikinä!

– Itse asiassa ainoa raketti, jonka huomasimme koko viikonlopun aikana, oli se, jonka James Ward-Prowse ampui verkkoon 78. minuutilla Goodisonilla.

Southampton FC

@SouthamptonFC
Just some feedback...