Brighton on hylännyt Tottenhamin 13,5 miljoonan euron tarjouksen laitahyökkääjä Leandro Trossardista, kertoo Athletic.

Tottenham teki tarjouksensa suullisesti, eikä lontoolaisseura ole lähestynyt Brightonia virallisesti sittemmin.

Belgian A-maajoukkueessa 24 kertaa esiintynyt Trossard, 28, on ajautunut Brightonissa ikävään tilanteeseen. Hän ei ole ollut Brightonin kokoonpanossa lainkaan kahdessa edellisessä ottelussa, ja hän on lehtitietojen mukaan lentänyt kotimaahansa.

Brightonin päävalmentaja Roberto De Zerbi on vahvistanut julkisesti, että hän ei ole pitänyt belgialaislaiturin asenteesta MM-kisojen jälkeen. De Zerbi sanoi kuitenkin viime viikonloppuna, että hän on valmis ottamaan Trossardin takaisin ryhmäänsä, jos pelaaja vain hyväksyy hänen toimintatapansa.

– Olen valmis avaamaan ovet hänelle, koska hän on hyvä tyyppi ja erittäin tärkeä pelaaja meille. Hän muuttaa joukkuettamme, mutta hänen on ymmärrettävä minun tapani ja työskenneltävä niiden mukaan, koska minä olen valmentaja. Minä päätän joukkueen säännöt, sanoi De Zerbi.

Trossardin agentti Josy Comhair sanoi viime viikolla julkaisemassa tiedotteessaan, että belgialaislaituri ei ole enää edes puheväleissä De Zerbin kanssa.

Comhairin mukaan Brighton yritti neuvotella viime syksynä Trossardille uutta sopimusta, mutta yhteisymmärrystä ei löytynyt ja Trossard ilmaisi halunsa siirtyä isompiin ympyröihin. Tiedotteessaan Comhair toivoi Brightonilta yhteistyöhenkeä siirron järjestämiseksi tässä kuussa.

Trossardin nykyinen sopimus oli päättymässä tähän kauteen, mutta seura käytti diilissä olleen 12 kuukauden jatko-optionsa. Athleticin mukaan Brighton haluaa Trossardista paljon suuremman korvauksen kuin Tottenhamin tarjoaman 13,5 miljoonaa euroa.