Tottenham on tuominnut jyrkästi erään kannattajansa käytöksen tämän potkaistua Arsenalin maalivahtia Aaron Ramsdalea selkään viime sunnuntaina.

Arsenal voitti Tottenhamin Valioliigassa 2-0 Pohjois-Lontoon derbyssä. Ottelun päätyttyä Ramsdale vaikutti käyvän pientä sanaharkkaa Richarlisonin kanssa hakiessaan varusteitaan maalin vierestä. Samassa tilanteessa katsomosta kiipesi mainosaidalle fani, joka kenkäisi Arsenal-vahtia selkään.

– Spursin kannattaja huuteli minulle koko ottelun ajan. Annoin sitten hänelle vähän takaisin. Hän otti sen hyvin vastaan, mutta joku toinen kannattaja yritti iskeä minua selkään. Onneksi mitään vakavaa ei kuitenkaan sattunut, totesi Ramsdale BBC:n mukaan.

Tottenham, Valioliiga ja Englannin jalkapalloliitto (FA) ovat tuominneet kyseisen kannattajan käytöksen ja kertoneet tekevänsä viranomaisten kanssa yhteistyötä tunnistaakseen hänet jatkotoimenpiteitä varten.

– Väkivallalla ei ole sijaa jalkapallossa missään muodossa. Seura on käynyt läpi valvontakameran kuvamateriaalia kannattajan tunnistamiseksi ja tekee yhteistyötä poliisin, Arsenalin ja Aaron Ramsdalen kanssa ryhtyäkseen mahdollisimman voimakkaisiin toimenpiteisiin, joihin lukeutuu välitön porttikielto stadionillemme, kommentoi Tottenham.

Suur-Lontoon poliisi tiedotti sunnuntaina, että se on saanut ilmoituksen Ramsdalen pahoinpitelystä. Tapausta tutkitaan, mutta pidätystä ei ole vielä tehty.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Se oli taas järkevää toimintaa katsomosta lähteä potkimaan. 😔

Arteta kyllä siivosi lopulta omat joukkonsa hienosti pois.

#valioliiga