Manchester Unitedin brasilialainen laitahyökkääjä Antony ei ole tehnyt vaikutusta seuran ex-puolustaja Paul Parkeriin, joka uskoo kannattajien odottaneen 95 miljoonan euron hankinnasta ”toisenlaista pelaajaa”.

Brasilian maajoukkuemies saapui manageri Erik ten Hagin perässä Old Traffordille hollantilaisjätti Ajaxin riveistä, jonka jälkeen luovalta pallotaiturilta on odotettu suuria asioita Punaisten Paholaisten paidassa.

22-vuotias on kuitenkin onnistunut 17 pelaamassaan ottelussa vain viidesti maalinteossa, ja aloitti myös viime viikonlopun 2–1-derbyvoiton Manchester Cityä vastaan penkiltä.

– Hän on pärjännyt ihan hyvin, mutta ei ole ollut ihmeellinen. Hänen täytyy nuorena pelaajana vielä sopeutua Valioliigaan, Parker kertoi SoccerNewsille Goalin mukaan.

– Mutta rehellisesti sanottuna uskon, että suurin osa faneista on ollut pettynyt häneen. He odottivat hänestä toisenlaista pelaajaa. He odottivat hänen olevan erittäin nopea ja juoksevan puolustajien ohi, mutta hän ei ole tehnyt sitä.

– Itse olen sitä mieltä, että hän ajattelee liian hitaasti ja vaikuttaa kentällä hyvin lapselliselta. Hänen täytyy haastaa enemmän ja uskoa itseensä, koska hänellä on kyllä kykyjä olla erittäin hyvä laitahyökkääjä Man Unitedille.

LUE MYÖS: