Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag sanoo, että hänen joukkueensa pelaa paremmin, kun laitahyökkääjä Antony on kentällä.

Antony, 22, on viime aikoina saanut kritiikkiä esityksistään. United maksoi hänestä viime kesänä Ajaxille 95 miljoonaa euroa, ja kannattajat ovat odottaneet enemmän maaleja ja puolustajien haastamista brassilaiturilta.

Kaikkiaan Antony on pelannut debyyttikaudellaan Unitedissa 19 ottelua tehden niissä yhteensä viisi maalia. Valioliigassa hän onnistui maalinteossa heti kolmessa ensimmäisessä ottelussaan, mutta sen jälkeen osumia ei ole sarjapeleissä tullut.

– Joukkue voittaa, kun hän pelaa. Jo se kertoo, kuinka hyvin hän on pärjännyt, sanoi ten Hag lehdistötilaisuudessaan.

– Hän pystyy parempaan, näen tilaa kehitykselle. Haluamme esimerkiksi, että hän on suoraviivaisempi ja enemmän pelissä mukana. Mutta kuten sanoin, joukkue pelaa paremmin hänen ollessa kentällä.

– Se on hyvä asia, se on hyvä pohja lähteä rakentamaan. Minusta hän on jo kehittynyt. Hän teki kolmessa ensimmäisessä sarjapelissään kolme maalia. Nyt hän teki maalin Evertonia ja Charltonia vastaan, joten hän on ollut siinäkin mielessä vaikuttamassa peleihin. Mutta uskon, että hän pystyy ominaisuuksillaan ja lahjakkuudellaan vielä parempaan.