Manchester Unitedin toppari Harry Maguire sanoo, että hän ei halua pudota pysyvästi rotaatiopelaajaksi.

Maguire, 29, on Unitedin kapteeni ja Englannin maajoukkueen luottonimi, mutta hän on jäänyt tällä kaudella vähäiselle vastuulle manchesterilaisseurassa.

Lauantaina Maguire pelasi vasta kahdeksatta kertaa tällä kaudella avauskokoonpanossa, kun Manchester United voitti Readingin FA Cupissa 3-1. Viimeksi hän oli ollut aloituskentällisessä lähes kolme viikkoa sitten, tuolloinkin alempisarjalaista vastaan, kun United kaatoi Ykkösliigan Charltonin liigacupissa 3-0.

– Olen 29-vuotias, enkä ole oikein ollut tällaisessa tilanteessa aiemmin urallani, sanoi Maguire Daily Mailin mukaan.

– En halua tottua siihen, mutta se on osa jalkapalloa. Minä pusken eteenpäin, harjoittelen hyvin ja kun saan tilaisuuden, niin minun on käytettävä se.

– Edellisestä avauspaikastani oli kaksi ja puoli viikkoa, mutta mielestäni olen pysytellyt hyvässä kunnossa. Olen tehnyt kovaa töitä harjoituksissa. Pelaamaan päässeet jätkät ovat pärjänneet todella hyvin. Minun on oltava valmis, kun tilaisuuteni tulee. Meitä kaikkia tarvitaan kauden toisella puoliskolla.