Chelsean ja Benfican väliset neuvottelut Enzo Fernándezin ennätysmäisestä siirrosta ovat edelleen käynnissä, kun osapuolet yrittävät päästä argentiinalaisnuorukaisen korvauksesta ennen ikkunan sulkeutumista yhteisymmärrykseen.

Fernández, 22, on Sky Sportsin tuoreiden tietojen mukaan tällä hetkellä Chelsean lääkärintarkastuksessa Lissabonissa. Vaikka lääkärintarkastus on tapana suorittaa vasta seurojen päästyä siirrosta sopuun, on Benfica antanut keskikenttämiehelle luvan valmistautua siirtoon aikapaineen vuoksi.

HYPPÄÄ DEADLINE DAYN LIVE-SEURANTAAN TÄSTÄ!

Chelsean tuorein tarjous on tiettävästi suuruudeltaan noin 120 miljoonaa euroa. Jos Chelsea onnistuu varmistamaan Fernándezin itselleen ennen siirtoikkunan sulkeutumista, rikkoo mammuttimainen kauppa Ison-Britannian siirtoennätyksen, joka kuuluu tällä hetkellä Manchester Cityn 117,5 miljoonan euron hankinta Jack Grealishille.

Lyall Thomas

@SkySportsLyall
Our colleagues at SIC in Portugal have told us that Enzo Fernandez is undergoing his medical now at the Hospital da Luz in Lisbon. #CFC skysports.com/transfer-centre
skysports.com

Transfer Centre LIVE! Riccardo Calafiori Matthijs de Ligt, Joshua Zirkzee latest

Follow the latest news, gossip and rumours from the transfer market...

Lyall Thomas

@SkySportsLyall
Understand #Chelseafc are making plans to be able to give Enzo Fernandez his medical in Portugal. Time starting to tick by, with seven hours left and clubs still negotiating potential £106m deal #CFC skysports.com/football/live-…

LUE MYÖS!