Perjantai-illan valioliigatarjonta rajoittuu yhteen peliin, paikallisotteluun Chelsean ja Fulhamin välillä. Asetelma on tällä kertaa aiemmista vuosista hieman poikkeava; vierasjoukkue on Stamford Bridgen isäntiä sarjataulukossa edellä kolme sijaa, kaksi pistettä.

Blues-manageri Graham Potter lähtee peliin tilanteesta, jossa on tammikuun aikana saanut käyttöönsä hurjan määrän uusia pelaajia. Tämä tarkoittaa myös, että kaikki eivät loppukautta edustusjoukkueen riveissä tule näkemään, vaan tulevat pettymään. Tällä hetkellä pelaajia on ringissä 33.

Joukkueen mukana on edelleen myös laituri Hakim Ziyech, joka odotti tässä vaiheessa jo pelaavansa lainalla Paris Saint-Germainissa. Potter sanoo marokkolaisen olevan sitoutunut ryhmäänsä, ja valmis myös Fulham-kohtaamiseen.

Hurjan törsäämisen jälkeen Chelsean on suorastaan pakko nousta taulukossa rutkasti (sijoitus nyt 10.).

– Meidän kohdallamme puhutaan aina paineista. Rahan käyttäminen nostaa näitä puheita, ymmärrän sen.

Kun ryhmässä on kokoa, ovat myös uutiset joukkueen terveystilanteesta pitkän puoleisia.

Ben Chilwell, Reece James, Raheem Sterling ja Ruben Loftus-Cheek ovat taas mukanamme. Kukaan heistä ei kuitenkaan tule pelaamaan 90 minuuttia. Wesley Fofana palaa pikku hiljaa joukkueen mukaan, ja ottaa ensi viikolla isomman askeleen. Denis Zakaria, Christian Pulisic, Mateo Kovacic, N’Golo Kanté ja Armando Broja ovat edelleen sivussa.