Italialainen La Gazzetta dello Sport kirjoittaa keskiviikkona, että AS Roma tarvitsee paikan Mestarien liigaan, voidakseen pitää päävalmentaja José Mourinhon luotsinaan. Tarve on tietojen mukaan korostunut nimenomaan siksi, että portugalilaista ollaan huhuissa kuskaamassa takaisin Valioliigaan.

Kesästä 2021 Roomassa toiminut Mourinho mielii huhujen mukaan vanhoista seuroistaan takaisin nimenomaan Chelseaan – mikä ei sinänsä ole ihme. Iso osa muistoista seurassa on hyviä, eikä syyskuussa Blues-ohjaksiin nimetyn Graham Potterin tilanne varmasti ole kovin vakaa.

Vaikkei AS Romakaan kuulu vähimmillä resursseilla operoivien seurojen joukkoon, olisi Todd Boehlyllä tarjota Mourinholle Lontoossa mitä ilmeisimmin lähes rajattomat mahdollisuudet.

Juuri tällä hetkellä Giallorossin haaveet maanosan ykköskilpailuun yltämisestä ovat hyvässä kursissa, joukkueen pitäessä Serie A:n kolmostilaa. Putoaminen kärkipäästä on kuitenkin mahdollista nopeastikin; eroa kuudennen tilan AC Milaniin on vain kaksi pistettä.