Tottenhamilla ei ole aikomustakaan myydä tähtihyökkääjäänsä Harry Kanea toiselle Valioliiga-seuralle, kertoo Sky Sports.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla Telegraphin tietojen pohjalta, että Manchester United pohtii, pitäisikö sen lähteä ensi kesänä Kanen, 29, vai Napolin Victor Osimhenin perään.

United on ollut jo pitkään kiinnostunut Kanesta, jonka sopimus Tottenhamin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Tottenhamin puheenjohtajan Daniel Levyn odotetaan aloittavan viralliset neuvottelut Kanen kanssa jatkosopimuksesta. Levy tunnetaan tiukkana neuvottelijana, eikä hän päästä kosiskelijoita helpolla, jos Spurs ja Kane eivät pääse uudesta diilistä sopuun.

Kane on sanonut, että Valioliigan maaliennätyksen (260) rikkominen pyörii hänen mielessään, ja siksi hän haluaisi Sky Sportsin mukaan pysytellä Englannissa, jos hän jättää Tottenhamin.

Tällä hetkellä hänellä on kasassa 200 maalia Valioliigassa. Edellisessä ottelussaan Kane nousi Tottenhamin kaikkien aikojen maalintekijäksi 267. osumallaan Spursin paidassa.

Kanen vaihtoehdot saattavat olla vähissä, jos hän tavoittelee siirtoa toiseen Valioliiga-seuraan. Aiemmin hänen perässään on ollut Manchester City, jonka kärjessä viilettävät nykyään nuoret Erling Haaland ja Julián Álvarez.

Manchester Unitedilla taas olisi Kanelle käyttöä, mutta seura ei halua ryhtyä kalliiseen köydenvetoon Levyn kanssa. Lisäksi United saattaa etsiä mieluummin nuoremman hyökkääjän, vaikka Old Traffordilla tiedetään, että Kane olisi takuuvarma maalinsylkijä Valioliigassa.

Myös Bayern München on pitänyt Kanea aiemmin silmällä. Jos Englannin maajoukkuekapteeni jättää Tottenhamin, seura haluaisi myydä hänet ulkomaille.

Kanen päätökseen vaikuttanee myös se, kenen komennossa Tottenham jatkaa. Spursin nykyisen päävalmentajan Antonio Conten tulevaisuus on ollut hämärän peitossa jo pitkään.