Portugalilainen Nuno Espírito Santo on Leedsin uusi ehdokas joukkueen manageriksi, kertoo Times.

Leeds on etsinyt kuumeisesti uutta käskyttäjää annettuaan Jesse Marschille kenkää viime viikon alussa.

Tehtävä on osoittautunut odotettua vaikeammaksi, sillä Leeds on epäonnistunut jo useamman valmentajan naaraamisessa Elland Roadille. Ehdokaslistalla ovat olleet eri lehtitietojen mukaan jo Carlos Corberán, Andoni Iraola, Arne Slot, Alfred Schreuder, Raúl sekä Marcelo Gallardo.

Wolverhamptonia ja Tottenhamia aiemmin luotsannut Nuno, 49, valmentaa tällä hetkellä saudiarabialaista Al-Ittihadia, joka vaatisi kuuden miljoonan euron korvauksen vapauttaakseen hänet sopimuksesta. Timesin mukaan Leeds ei ole vielä tehnyt Nunolle tarjousta.

Leeds on harkinnut myös, että se jatkaisi kuluvan kauden loppuun väliaikaisvalmentajan komennossa. Kyseiseen tehtävään ykkösehdokas on seuran alle 21-vuotiaiden valmentaja Michael Skubala, joka on ollut vetovastuussa edustusjoukkueesta kahdessa edellisessä ottelussa.