Manchester Unitedin pelaajalegenda Paul Scholes oli innoissaan entisen työnantajansa esityksestä torstain Eurooppa-liigan ottelussa Barcelonaa vastaan.

United pelasi Barcelonan vieraana 2-2-tasapelin. Toinen osaottelu pelataan ensi torstaina, ja voittaja jatkaa kilpailun 16 parhaan joukkoon.

– Uskon, että United olisi saattanut olla tyytyväinen tasapeliin ennen ottelua, mutta jos katsotaan, miten peli meni ja millaisia paikkoja he loivat, niin minusta United esiintyi todella hyvin, varsinkin toisella jaksolla, kommentoi Scholes BT Sportille.

– Mikä ottelu, niin jännittävä peli! Happea ei ehtinyt haukata, kummatkin joukkueet todella hakivat voittoa.

Scholesin mukaan Erik ten Hagin suojatit voivat olla todella ylpeitä esityksestään, vaikka Barcelona ei olekaan samalla tasolla kuin parhaina vuosinaan.

– Ten Hag sanoi ennen peliä, että he hakevat voittoa, ja hän oli oikeassa. En sanoisi, että tämä on uskomaton Barcelonan joukkue, mutta tämä ottelupari on nyt täydellisissä asetelmissa ensi torstaita vasten.

– United näyttää nyt kunnon joukkueelta. Barcelonaan tuleminen ja tuollaisen tuloksen saaminen on todella hienoa ja niin hyvä asia kuin tässä vaiheessa kautta voi odottaa.