Manchester Unitedin hyökkääjä Marcus Rashford pettyi hänen joukkueensa jäätyä torstaina Barcelonan vieraana 2-2-tasapeliin.

Barcelona siirtyi ottelussa ensimmäisenä johtoon, mutta United tuli nopeasti tasoihin Rashfordin, 25, maalilla. Rashford oli vahvasti mukana rakentamassa myös manchesterilaisten toista osumaa, joka kirjattiin lopulta Barcelonan puolustajan Jules Koundén omaksi maaliksi.

Otteluparin voittaja jatkaa Eurooppa-liigan neljännesvälieriin. Toinen osa pelataan ensi viikon torstaina Old Traffordilla.

– Tämä tuntuu kuin tappiolta. Mielestäni onnistuimme hyvin päästessämme takaisin peliin mukaan. He olivat ehkä parempia ensimmäisellä jaksolla, mutta minusta me pysyimme rauhallisina ja yritimme luoda paikkoja, kun siihen aukeni mahdollisuus, kommentoi Rashford BT Sportille.

– Teimme kaksi hyvää maalia ja yritimme pitää tuloksesta kiinni, mutta Barcelona on hyvä joukkue.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Marcus Rashford

@MarcusRashford
Disappointed to only get a draw.

Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag antoi pelin jälkeen tuomaristolle kovaa palautetta tilanteesta, jossa Koundé pysäytti Barcelonan alimpana puolustajana Rashfordin etenemisen kohti maalia.

Pilli ei kuitenkaan soinut, ja ainoa keltainen kortti tilanteesta nousi ten Hagille, joka protestoi erotuomari Maurizio Marianin mielestä liian voimakkaasti.

Rashford ei voinut ymmärtää, miksi Mariani ei viheltänyt pilliinsä.

– Se oli massiivinen hetki ottelussa. En ole vielä katsonut sitä uudestaan, mutta en ymmärrä, miksi tuomari ajatteli siinä hetkessä, että minä kaaduin itsekseni. Otin kosketuksen vastustajasta ohi ja siinä oli selkeä kontakti. Pilkun paikka se ei ollut, mutta se oli sataprosenttisesti rike.

– Toivottavasti toisestakin osasta tulee hyvä ottelu, ja me menemme siinä vielä askeleen pidemmälle.