Graham Potter on vastannut kannattajien kritiikkiin Chelsea-managerin kyvyistä valmentaa joukkuetta.

Blues hävisi lauantaina kotonaan 0-1-lukemin Valioliigassa viimeisenä olevalle Southamptonille. Chelsea oli ennen peliä voittanut kaikki kilpailut mukaan luettuna vain yhden kymmenestä viimeisestä ottelustaan.

Chelsea värväsi Potterin, 47, syyskuussa Brightonista Thomas Tuchelin korvaajaksi pitkällä sopimuksella. Seuran uusi Todd Boehlyn johtama omistajaporras halusi oman miehensä johtamaan ryhmää.

Lauantain tappion jälkeiset buuaukset Stamford Bridgellä osoittivat, että kannattajakunta on menettämässä luottamustaan Potteriin.

– Kritiikki on 1-0-kotitappion jälkeen ymmärrettävää. Meillä on ollut raskas jakso takana ja olemme yrittäneet sopeuttaa nuoria pelaajia Valioliigaan. Jos tuloksia ei tule, se on rakasta, Potter vastasi kriitiikkiin tappion jälkeen.

– En ole tarpeeksi röyhkeä, että voisin sanoa etteikö heidän mielipiteestä voisi väitellä. Minun tehtäväni on auttaa joukkuetta tämän vaiheen ohi.

Chelsea on tällä hetkellä Valioliigassa kymmenentenä. Lontoolaisseura on jäänyt jo kymmenen pistettä Mestarien liiga -sijoista.

LUE MYÖS!