Chelsea on laittanut keskikenttäpelaajansa Mason Mountin sopimusneuvottelut jäihin, kertoo Athletic.

Mount, 24, on saanut Chelsealta viime kauden jälkeen useita jatkosopimustarjouksia, mutta Englannin maajoukkuepelaaja on hylännyt ne.

Hänen tilanteensa on herättänyt kiinnostusta muissa seuroissa, sillä Mountin nykyinen diili päättyy ensi kauden jälkeen. Varsinkin Liverpool on yhdistetty huhuissa Mountiin.

Mountin sopimusneuvottelut on laitettu tauolle ainakin ensi kesään saakka, sillä Chelsea haluaa keskittyä loppukauteen kentän puolella.

Jatkossa Chelsea ei halua yhdenkään pelaajansa olevan sellaisessa tilanteessa, että hänen sopimustaan on jäljellä alle kaksi vuotta.

Lehtitietojen mukaan Mountin ja Chelsean neuvotteluissa haasteeksi on osoittautunut etenkin hänen palkkapyyntönsä. Hän on tällä hetkellä yksi Chelsean pienipalkkaisimmista pelaajista 85 000 euron viikkotienesteillään. Mount odottaa, että Chelsean tarjous kuvastaisi hänen merkitystään joukkueelle ja hänen asemaansa Englannin maajoukkuepelaajana.

Athleticin mukaan Chelsea halunnee, että Mount suostuisi vastaavanlaisiin ehtoihin kuin toinen seuran oma kasvatti Reece James, joka solmi hiljattain kesään 2028 ulottuvan jatkosopimuksen.

Mount on edustanut Chelseaa kuusivuotiaasta asti ja pelannut seuran ykkösmiehistössä lähes 200 kertaa. Hän on tällä kaudella kellottanut toiseksi suurimmat peliminuutit kaikista Chelsean pelaajista.