Jamie Carragher kuvaili Liverpoolin eilistä Mestarien liigan esitystä Real Madridia vastaan häpeälliseksi suoritukseksi.

The Reds kadotti neljännesvälieräparin avausosassa kahden maalin johdon ja hävisi Anfieldillä viime kevään finaalivastustajalleen 2-5-lukemin.

Puolustajalegenda Carragher ei voinut ottelun jälkeen uskoa silmiään, kuinka sekaisin hänen entinen seuransa oli. Vastaavaa tulosta ei voi millään tavoin hyväksyä.

– Haluan ensimmäiseksi sanoa, että mikä esitys Real Madridilta tulla Anfieldille tekemään tämän. En ole nähnyt minkään seuran murskaavan Liverpoolia Anfieldillä europelissä tällä tavoin, Carragher arvioi.

– Tämä oli kuitenkin Liverpoolilta aivan katastrofaalista. Noloa. Olemme keksineet heille koko kauden ajan tekosyitä sille, miksi he eivät ole yhtä hyviä kuin edellisillä kausilla. Tämä toinen puoliaika oli häpeällistä peliä.

– Toisen puoliskon häviäminen 3-0 on hyökkäys Kopia vastaan. Peli oli 2-2 ja tämä on pudotuspeli.

Carragher nosti Liverpoolin illan suurimmaksi epäonnistujaksi joukkueen puolustuspelin, joka oli luokattoman heikkoa.

– Tällä joukkueella oli vielä viime kaudella vahvat puolustustilastot, mutta me tiedämme ettei tuolla keskikentällä ole enää sitä samaa energiaa. Heidän hyökkäyspään pelaajat eivät myöskään enää prässää samalla tavalla.

Me olemme yrittäneet etsiä tekosyitä, mutta heidän puolustamisensa ei ole lähelläkään tarvittavalla tasolla. Se mikä minua naurattaa, on että Virgil van Dijk sanoi muutama kuukausi sitten, etten minä mahtuisi tähän puolustuslinjaan. Minä ottaisin hänen paikkansa tällä hetkellä.

– Kaikki puhuvat Liverpoolin tarvitsemista keskikenttäpelaajista, mutta minusta Liverpool tarvitsee myös puolustajia, koska kun heidät murretaan he eivät osaa puolustaa.

Liverpool tarvitsee Santiago Bernabéulla pelattavassa toisessa osaottelussa neljän maalin voiton edetäkseen jatkoon.

LUE MYÖS!