Jürgen Klopp uskoo Real Madridin aikaisen johtomaalin toisella puoliskolla johtaneen Liverpoolin nöyryyttävään tappioon Mestarien liigan neljännesvälieräparissaan.

The Reds hävisi espanjalaisjätille kotonaan 2-5-lukemilla, vaikka seura johti otteluparin avausosassa alkuun kahdella maalilla.

Liverpool joutui antautumaan kolmannen kerran heti toisen puoliskon alussa, kun Éder Militão pääsi puskemaan helpon johtomaalin Real Madridille. Vierasjoukkue oli jo avauspuoliskolla kuronut pelin tasoihin.

– Me puhuimme tästä. 2-3-maali oli avainhetki. Se muutti ottelun, Klopp arvioi Marcalle.

– 2-2 ei vielä muuttanut niin paljoa, mutta se maali toisen puoliajan alussa ei antanut meille aikaa reagoida. Maaleja ei halua ikinä päästää, mutta ensimmäinen puolisko oli loistava molemmilta joukkueilta.

Klopp antoi myös kehuja Real Madrid -puolustaja Nacho Fernándezille, joka piti toisella puoliskolla Liverpoolin hyökkääjiä tiukassa vartioinnissa. Espanjalainen korvasi puoliajalla vaihdosta David Alaban vasemmalla laidalla.

– Nacho tuli sisään ja pelasi todella hyvin. Alaba on tottakai hyvä pelaaja, mutta Nacho… kuinka monta vuotta hän onkaan ollut Madridissa. Hänelläö on hetkiä myös hyökkäyspäässä, mutta puolustussuuntaan hän oli todella varma.

LUE MYÖS!