Manchester United ja Barcelona iskevät yhteen torstai-iltana Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisessa osassa Old Traffordilla. Ottelu käynnistyy klo 22.00.

Panokset ovat suuret, sillä avausosa päättyi Kataloniassa 2-2 -tasapeliin.

Old Traffordilla nähdään kaksi todella kovakuntoista joukkuetta, sillä kummatkin ovat pelanneet loistavan alkuvuoden, ja menneet pitkälti voitosta voittoon. Viime viikolla pelattu avausosa oli pelillisesti odotusten mukainen, eli tasainen ja maalirikas ottelu.

Torstai-illan huippuottelun voittaja etenee Eurooppa-liigan neljännesvälieriin. Häviäjän kausi eurokentillä tulee päätökseensä. Barcelona ja Manchester United lukeutuvat turnauksen ehdottomiin voittajasuosikkeihin.

Barcelona joutuu Old Traffordille ilman keskikenttänsä ehdottomiin avainpelaajiin lukeutuvia Pedriä ja Gavia. Pedri on loukkaantuneena ja Gavi pelikiellossa.

Poissaolijat

Manchester United

Christian Eriksen
Anthony Martial
Donny van de Beek

Barcelona

Pedri
Ousmane Dembélé
Gavi

Arvioidut avauskokoonpanot

Manchester United

Rashford – Weghorst
Sancho – Casemiro – Fred – Bruno Fernandes
Shaw – Martínez – Varane – Wan-Bissaka
De Gea

Barcelona

Ferran – Lewandowski – Raphinha
De Jong – Busquets – Sergi Roberto
Balde – Christensen – Araújo – Koundé
ter Stegen

Valmentajien kommentit

Erik ten Hag, Manchester United

– Meidän on pelattava kauden paras ottelumme, jos haluamme pudottaa Barcelonan. Uskomme mahdollisuuksiimme ja haluamme olla joka päivä entistä parempia. Kaikki haluamme pelata aina tällaisia otteluita. Kun olet nuori, unelmoit näistä otteluista ja olemme hyvin odottavaisia. Meidän on oltava hyvin keskittyneitä ja annettava paras itsestämme, kun ottelu käynnistyy.

Xavi, Barcelona

– Luvassa on huippuottelu. Old Trafford on upea stadion ja siellä on loistava fiilis ottelun aikana. Kummatkin joukkueet saapuvat otteluun hyvässä iskussa. Siitä ei tule helppoa, koska Manchester United on tällä hetkellä yksi Euroopan parhaista joukkueista. Olemme motivoituneita ja haluamme kilpailla, ja antaa parhaan version Barcelonasta, Xavi vakuutti.

– Uskon, että ottelusta tulee samanlainen kuin viime viikolla. Voi olla, että Manchester United kotijoukkueena lähtee ottamaan ylempää kiinni. Jos emme onnistu purkamaan heidän prässiään, he rohkaistuvat entisestään. Kentällä nähdään paljon intohimoa.

Televisiointi

Elisa Viihde Viaplay näyttää illan huippuottelun. Studiolähetys käynnistyy klo 21.30. Mikko Innanen selostaa kamppailun.