Liverpoolin kaudesta on tulossa kovaa vauhtia täysi pannukakku.

Liverpool on Valioliigassa kahdeksantena ja selkä seinää vasten Mestarien liigassa. Liverpool hävisi Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Anfieldilla Real Madridille rumasti 2-5. Lisäksi se on pudonnut jo FA Cupista ja Liigacupista.

Jude Bellingham on yksi kesän siirtoikkunan halutuimmista pelaajista – ellei jopa se kaikista halutuin. Bellinghamia on yhdistetty siirtohuhuissa varsinkin Real Madridiin, Liverpooliin, Chelseaan, Manchester Cityyn ja Manchester Unitediin.

BT Sportsin jalkapalloasiantuntija Rio Ferdinandin mukaan Liverpool ei ole tällä hetkellä edes potentiaalinen vaihtoehto Bellinghamille. Ferdinandin mielestä Liverpoolilla ei ole tarjota Bellinghamille voittavaa projektia.

– Tällä hetkellä en usko Liverpoolin olevan edes vaihtoehto Bellinghamille. Se on todella surullista Liverpoolin kannattajille. Mielestäni Liverpool on muutosvaiheessa. Joukkue ei pelaa hyvin ja seura yrittää vaihtaa muutamat kokeneet pelaajat nuorempiin. Uskon Bellinghamin katsovan tulevaisuuttaan ja ajattelevan haluavansa voittavan projektin. Real Madridin on oltava ensimmäisenä Bellinghamin listalla tällä hetkellä, koska heillä on voittava projekti.