Liverpool jäi lauantaina 13. kertaa tällä kaudella ilman voittoa Valioliigassa, kun se pelasi Crystal Palacen vieraana 0-0-tasapelin.

Vierasjoukkueella oli neljä laukausta kohti maalia ja kaksi ylärimaan osunutta yritystä. Palacelle ei maalia kohti vetoja tullut, mutta isännätkin osuivat kerran ylärimaan. Maaliodottamaa Liverpool kerrytti tilastopalvelu FotMobin mukaan hieman enemmän kuin kotijoukkue (0.70-0.90).

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ymmärtää, että kannattajat eivät luultavasti ole tyytyväisiä tulokseen, vaikka huonomminkin olisi voinut mennä.

– Tiedän, että kukaan ei halua kuulla tätä, mutta tämä oli todella tyypillinen peli Crystal Palacen vieraana. Suuri ero meille on se, että yleensä teemme maalin tai kaksi mahdollisuuksistamme. Tänään emme tehneet niin. Loppujen lopuksi se on vieraspiste, ja se on ihan OK. Se ei ole loistava suoritus, mutta se on OK, kommentoi Klopp Sky Sportsin mukaan.

– On varmistettava, että oma maali pysyy puhtaana. Me teimme niin

– Heillä ei ollut yläriman lisäksi yhtään laukausta kohti maalia, mikä on myös hyvä merkki. Tämä oli vaikea ottelu.

Lauantain tulosten myötä Liverpool on Valioliigassa seitsemäntenä. Sarjan kärkinelikkoon on matkaa kuusi pistettä, mutta myös Liverpoolin takana välittömässä läheisyydessä on pari joukkuetta.

Artikkeli jatkuu taulukon alla.

Valioliigan sarjataulukko

– Me jatkamme eteenpäin. Emme voi kärsiä oman historiamme takia. Tämä ei tule olemaan kausi, jota kaikki muistelevat historiankirjoista yhä uudelleen ja uudelleen, eikä tästä tehdä elokuvia. Meidän on käytävä se läpi, ja niin me teemme, sanoi Klopp.

– Oikeastaan mikään ei muuttunut tänään. Sen voi nähdä kahdella tavalla: me emme voittaneet, se kuulostaa todella negatiiviselta. Meillä on piste enemmän kuin ennen, se kuulostaa aika positiiviselta.