Manchester United voitti sunnuntaina Liigacupin mestaruuden voitettuaan Wembleyllä pelatussa finaalissa Newcastlen 2-0.

Kyseessä oli Manchester Unitedille ensimmäinen pokaali noin kuuteen vuoteen.

Viime kesänä Real Madridista Manchester Unitediin siirtynyt Casemiro onnistui maalinteossa finaalissa.

Casemiro oli yksi voiton avaintekijöistä. Loistavan ottelun keskikentän pohjalla pelannut Casemiro voitti ensimmäisen pokaalinsa Manchester Unitedissa. Voittaminen itsessään ei ole suinkaan uutta Casemirolle, joka voitti Real Madridissa kaiken mahdollisen useaan otteeseen.

TNT Sports Brasil haastatteli Casemiroa, joka kertoi sunnuntaisen pokaalin olevan yksi syy sille, miksi hän päätti siirtyä Manchester Unitediin.

– Minut tuntevat ihmiset tietävät, että menen jokaisen pallon perään kuin se olisi lautasellinen ruokaa. Se on asenteeni. Kyse ei ollut siitä, että pelasimme finaalissa. Hyökkään kohti jokaista palloa kuin se olisi viimeinen. Lähdin loistavasta seurasta ja tulin Englantiin. Ihmiset kummastelivat, miksi tein niin. Tällaiset hetket toimivat vastauksena siihen. Tiedämme, että tämä on vasta alkua, mutta se ei tarkoita sitä, ettemmekö voisi olla onnellisia. Tämä on minulle yksi pokaali lisää ja ne ovat aina tervetulleita, oli se sitten mikä kilpailu tahansa.

– Joukkue kasvaa koko ajan ja saamme enemmän kunnioitusta Englannissa. Mutta olemme vielä alussa ja meidän on jatkettava kehittymistä. Emme voi piilotella sitä faktaa, että Manchester Cityn ja Arsenalin kaltaiset seurat ovat meitä edellä. Meidän on tultava toimeen sen realiteetin kanssa, mutta ymmärrämme valmentajamme (Erik ten Hag) filosofian ja jatkamme kehittymistä.