Chelsea lainasi Romelu Lukakun viime kesänä Internazionaleen.

Lainasopimuksessa ei ole mukana osto-optiota. Lukakun kausi Interissä on mennyt penkin alle jatkuvien loukkaantumisten vuoksi. Lukaku kykeni pelaamaan syyskaudella vain muutamassa ottelussa lihasvamman vuoksi.

Viime viikot ovat sujuneet paremmin, sillä Lukaku on pysynyt pelikunnossa ja saanut minuutteja Inter-luotsi Simone Inzaghilta. Lukaku iski viime viikolla voittomaalin Porton verkkoon Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

Lukaku on todennut julkisuudessa haluavansa palata pysyvästi Interiin. Se on helpommin sanottu kuin tehty, sillä Chelsea maksoi kärjestä peräti 113 miljoonaa euroa Interille noin puolitoista vuotta sitten, eikä Inter ole välttämättä halukas käyttämään suurta rahasummaa saadakseen hankittua Lukakun.

Interin toimitusjohtaja Beppe Marotta otti kantaa Lukakun tulevaisuuteen Sky Sport Italian haastattelussa. Marottan mukaan on selvää, että Lukaku haluaa jäädä Interiin.

– Pelaako Lukaku ensi kaudella Interissä? Sitä on vielä liian aikaista sanoa. Hän palaa Chelseaan ja sitten katsotaan, mitä tapahtuu. Lukaku haluaa jäädä Interiin. Se on selvää. Tiedämme, mitä hän haluaa ja siksi katsomme, voimmeko neuvotella hänen paluustaan, Marotta totesi.