Liverpoolin laitahyökkääjän Mohamed Salahin agentti on kiistänyt huhut, joiden mukaan egyptiläistähti on valmis siirtymään muualle, jos joukkue ei pääse ensi kaudeksi Mestarien liigaan.

Salah, 30, on edustanut Liverpoolia lähes kuusi vuotta ja tykittänyt Anfieldin isännille 289 ottelussa yhteensä 175 maalia.

Viime vuonna hän solmi Liverpoolin kanssa kesään 2025 ulottuvan jatkosopimuksen, joka teki hänestä tiettävästi seuran kaikkien aikojen parhaiten palkatun pelaajan.

Espanjalaismediassa on liikkunut viime päivinä huhuja siitä, että Liverpool saattaisi harkita Salahin myymistä ensi kesänä, jos se ei pääse Mestarien liigaan, joka toisi mukanaan isot rahat pelkästään kilpailuun osallistumisesta.

Liverpool on edennyt tämän kauden Mestarien liigan neljännevälierävaiheeseen, mutta se hävisi avausosassa Real Madridille kotikentällään 2-5. Valioliigassa Liverpool on kirjoitushetkellä seitsemäntenä, joten liigareittikään ensi kauden Mestarien liigaan tai ylipäätään europeleihin ei ole selviö.

Salahia edustava Ramy Abbas on kuitenkin kiistänyt väitteet egyptiläistähden lähtö- ja kauppaamisaikeista. Abbas kommentoi sosiaalisessa mediassa julkaisua, jossa kerrottiin, että Salah ”on valmis lähtemään Liverpoolista, jos punapaidat eivät pääse Mestarien liigaan”. Julkaisu on sittemmin poistettu.

– Hölynpölyä. Tästä ei ole koskaan keskusteltu, eikä tätä ole ajateltu. Mestarien liigasta ulos jääminen ei ole edes käynyt mielessämme, kirjoitti Abbas Twitterissä.

Ramy Abbas Issa

@RamyCol
Nonsense. This was never discussed or thought about. Not qualifying to the Champions League hasn’t even crossed our minds.