N’Golo Kantén tulevaisuudesta on puhuttu pitkään.

Keskikenttäpelaajan nykyinen sopimus Chelsean kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten hän on saanut neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa sopimuksesta jo muutaman kuukauden ajan.

Foot Mercaton saamien tietojen mukaan Kanté on kuitenkin jäämässä Chelseaan.

Osapuolet allekirjoittavat tuota pikaa uuden jatkosopimuksen, joka pitää Kantén seurassa kesään 2026 saakka. Lähteen mukaan on myös mahdollista, että sopimuksessa on optio kaudesta 2026-27. Chelsea teki tammikuussa avainpelaajalleen rahakkaan jatkosopimustarjouksen ja Kanté on näyttänyt sille vihreää valoa.

31-vuotiaan Kantén kausi on ollut hyvin vaikea.

Keskikenttäpelaaja pelasi elokuussa kahdessa valioliigaottelussa, eikä häntä ole sittemmin nähty kentällä loukkaantumisten vuoksi. Vaikea takareisivamma on pitänyt Kantén kuukausikaupalla sivussa kentiltä, mutta pelaaja palasi hiljattain Chelsean joukkueharjoituksiin. Kantén on määrä palata pelikentille maaliskuussa.

Kanté siirtyi Leicesteristä Chelseaan kesällä 2016, ja on voittanut seurassa muun muassa Valioliigan ja Mestarien liigan mestaruudet.