FA Cupin neljännesvälierät potkaistiin käyntiin tiistaina Englannissa.

Manchester City eteni puolivälieriin voitettuaan vieraskentällä Mestaruussarjassa pelaavan Bristol Cityn 3-0. Pep Guardiola peluutti ottelussa useita avainpelaajiaan, vaikka muun muassa Erling Haaland sai lepovuoron. Kahdesti osunut Phil Foden ja Kevin De Bruyne vastasivat vieraiden maaleista.

Lontoossa upeaa kautta pelaava Fulham kaatoi Leedsin 2-0. João Palhinha ja Manor Solomon tekivät Marco Silvan miehistön täysosumat.

Roberto De Zerbin johdolla niin ikään hienoa kautta pelaava Brighton kukisti vieraskentällä Stoken 1-0.

Tiistai-illan ainoa yllätys näki päivänvalonsa Leicesterissä. Mestaruussarjaseura Blackburn voitti Leicesterin 2-1 ja lähetti Brendan Rodgersin miehistön ulos FA Cupista.

FA Cupin neljännesvälierät jatkuvat keskiviikkona. Manchester United ja West Ham iskevät yhteen Old Traffordilla. Sheffield United haastaa sen sijaan Tottenhamin. Sensaatiomaisesti neljännesvälieriin yltänyt Kakkosliigan Grimsby Town kohtaa Southamptonin. Ykkösliigan Fleetwood haastaa Burnleyn.