Kykyjenetsijä Jeff Vetere ei ole enää Tottenhamin palveluksessa paljastettuaan seuran potentiaalisen siirtokohteen TV-haastattelussa.

Vetereltä, 57, kysyttiin WinSportsTV:n haastattelussa, onko hän tarkkaillut Atlético Nacionalin ja Kolumbian U23-maajoukkueen maalivahtia Kevin Mieriä, 22.

– Kyllä, kävin Medellinissä katsomassa Nacionalin peliä viikonloppuna. Olin hyvin vaikuttunut maalivahdista hänen ominaisuuksiensa takia. Hän on nuori. Hän on syntynyt vuonna 2000, joten hän on vasta 22-vuotias, kommentoi Vetere, joka puhui Mieristä haastattelussa enemmänkin.

Sky Sportsin mukaan Spurs ei ollut tyytyväinen kykyjenetsijänsä toimintaan, eikä Vetere työskentele enää lontoolaisseurassa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Vetere palkattiin tiettävästi Tottenhamiin viime kesänä urheilutoimenjohtaja Fabio Paraticin toimesta. Aiemmin Vetere on työskennellyt kykyjenetsijänä Real Madridissa, Newcastlessa ja Aston Villassa. Lisäksi hän on toiminut urheilujohdon tehtävissä Charltonissa ja Birminghamissa.

Tottenham on lehtitietojen mukaan tarkkaillut viime aikoina useita maalivahteja löytääkseen manttelinperijän monivuotiselle ykköstorjujalleen Hugo Lloris’lle.

Yhtenä nimenä Spursiin on huhuttu Brentfordin David Rayaa, joka on vahvistanut hylänneensä jo kaksi jatkosopimustarjousta.