Harry Kane on pelannut koko ammattilaisuransa kasvattajaseurassaan Tottenhamissa.

Kane nousi hiljattain Tottenhamin seurahistorian parhaaksi maalintekijäksi. 421 ottelussa on syntynyt 268 maalia. Kane ei ole kuitenkaan voittanut ainuttakaan pokaalia Tottenhamissa ja kärjen tulevaisuudesta on puhuttu käytännössä jokaisessa siirtoikkunassa.

Kuluvalla kaudella 18 maalia Valioliigassa tehneen Kanen sopimus Tottenhamin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Sky Sportsin jalkapalloasiantuntija Gary Nevillen mukaan nyt olisi oikea aika vaihtaa maisemaa.

– Uskon Kanen haluavan voittaa pokaaleja. Se on pitkälti siitä kiinni, haluaako hän sitoutua Tottenhamiin uransa viimeiseksi viideksi vuodeksi. Matt Le Tissier teki sen Southamptonissa. Myös muut Englannin A-maajoukkueessa pelanneet pelaajat ovat sitoutuneet seuroihinsa, koska he rakastavat niitä ja heistä huolehditaan siellä.

– Mutta jos Kane lähtee, mielestäni nyt on oikea aika. Kane on loistava pelaaja ja todellinen huippuammattilainen. Uskon, että jos Kane voisi lähteä nyt Tottenhamista ja jompi kumpi Manchesterin seuroista olisi kiinnostunut, hän käyttäisi sen mahdollisuuden hyväkseen.

Nevillen mukaan Manchester United kaipaa Kanea joukkueeseensa.

– Se ei todennäköisesti olisi Manchester City, koska heillä on Erling Haaland, mutta Manchester United kaipaa epätoivoisesti uutta kärkeä.