David De Gean nykyinen sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Manchester Unitedilla oli optio jatkaa De Gean sopimusta ensi kaudelle, mutta seura ei käyttänyt sitä.

Osapuolet sen sijaan neuvottelevat jatkosopimuksesta uusilla sopimusehdoilla. De Gea on yksi koko Valioliigan parhaiten palkatuista pelaajista ja Manchester United on valmis tarjoamaan maalivahdilleen uutta sopimusta huomattavasti pienemmällä palkalla.

Fabrizio Romanon mukaan De Gean ja Manchester Unitedin väliset jatkosopimusneuvottelut ovat parhaillaan käynnissä. De Gea haluaa jäädä Manchester Unitediin. Romanon mukaan osapuolten on määrä päästä pian yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

32-vuotias madridilaismaalivahti on edustanut Manchester Unitedia kesästä 2011 lähtien. De Gea voitti toisella kaudellaan Valioliigan mestaruuden, ja on ollut seuran itsestäänselvä ykkösvahti koko pestinsä ajan. De Gea on pelannut Manchester Unitedissa 524 ottelua.

De Gean asemaa Manchester Unitedin ykkösvahtina on kyseenalaistettu viime vuosina, mutta tällä kaudella maalivahti on toden totta ollut mies paikallaan ja pelaakin loistavaa kautta Manchester Unitedin maalilla.