Manchester Unitedin seuralegenda Roy Keane varoittaa, että huolestuttava sirkusmeininki on palaamassa joukkueeseen.

United voitti toissa viikonloppuna liigacupin finaalissa Newcastlen 2-0 ja eteni perään FA Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon kaatamalla West Hamin 3-1.

Viime sunnuntaina juhlahengestä ei ollut enää manchesterilaisten keskuudessa tietoakaan, kun Liverpool nuiji Unitedin Valioliigassa historiallisin 7-0-lukemin.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

ESPN FC

@ESPNFC
LIVERPOOL HAND MANCHESTER UNITED THEIR WORST LOSS IN PREMIER LEAGUE HISTORY 🤯

Sky Sportsin asiantuntijana toimineen Keanen mukaan Manchester Unitedin joukkue ei saa innostua liikaa viimeaikaisesta menestyksestään. Hänestä manageri Erik ten Hagin ja kokeneempien pelaajien on pidettävä huoli siitä, että tekeminen pysyy ammattimaisena Unitediin kohdistuvasta lisähuomiosta huolimatta.

– Olen aina varuillani Man Unitedin suhteen. He voittivat cupin viime viikolla, juhlivat paljon, enkä tietenkään koskaan moittisi joukkuetta siitä. Mutta West Hamia vastaan sirkus oli palannut kaupunkiin Man Unitedissa.

– Pelaajat tulivat tänään toiselle jaksolle naureskellen ja vitsaillen. He ovat 0-1 tappiolla Anfieldilla ja he nauravat ja vitsailevat Liverpoolin henkilökunnan, maalivahtivalmentajan kanssa. En halua nähdä tuollaista roskaa.

– Uskon, että sirkus voi hiipiä takaisin, ja managerin ja vanhempien pelaajien on pidettävä sitä silmällä. Tänään tauolla pelaajat kävelivät tunnelissa nauraen ja vitsaillen. Olette 0-1-tappiolla Anfieldilla, tämä on vakavaa.

– Tämä on isojen poikien juttu, unohtakaa kaikki tuo nauraminen ja vitsailu. Ja toisella puoliajalla osa pelaajista heitti pyyhkeen kehään. Heitä ei varmaan naurattanut pelin lopussa.

Keanen mielestä erityisesti Manchester Unitedin kokeneet pelaajat tuottivat pettymyksen seuralle.

– Yritän kuvitella: Jos minut olisi koskaan lyöty tällaisessa isossa pelissä, menisin pelaajana piiloon. Sinäkin menisit. Unohda muutama päivä, nyt puhutaan muutamasta kuukaudesta!

– Se on todella niin noloa pelaajille. Mitä siinä voi tehdä? Sellaista peli on. Heidän on noustava takaisin, ja heillä on iso europeli tulossa keskellä viikkoa, sanoi Keane viitaten Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosaaan Real Betisiä vastaan.