Liverpoolin managerilla Jürgen Kloppilla oli sunnuntaina hyvä päivä, kun hänen joukkueensa murskasi Manchester Unitedin Valioliigassa peräti 7-0.

Saksalaismanageri oli kuitenkin kaikkea muuta kuin iloinen illan viimeisen maalin jälkeen.

Liverpoolin pelaajien juhliessa Roberto Firminon osumaa kentälle ryntäsi katsomosta nuori kannattaja, joka halusi ilmeisesti osallistua kotijoukkueen juhlintaan.

Fani ehtikin pelaajien luokse, mutta hän liukastui juuri ennen kuin pääsi perille ja liukui vahingossa Andrew Robertsonilta jalat alta. Tässä vaiheessa järjestyksenvalvojat saivat tunkeutujan kiinni ja veivät hänet viheriöltä pois.

Robertson taas jäi maahan pitelemään jalkaansa kivuliaan oloisena, mutta pystyi jatkamaan pelin loppuun.

Kentälle tunkeutunut kannattaja talutettiin stadionin uumeniin Kloppin edestä, ja saksalaisluotsi huusi fanille kurkku suorana, koska oli ilmeisesti huolissaan siitä, että joku hänen pelaajistaan olisi voinut loukkantua fanin tempauksessa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

EmanDaGoon™

@EmanDaGoon
Liverpool fan runs on the pitch and slides into Robertson, Klopp was furious

Välikohtauksesta keskusteltiin BBC:n Match of the Day 2 -ohjelmassa, jossa entinen Valioliiga-hyökkääjä, Birmingham Cityn kapteeni Troy Deeney sanoi, että kentälletunkeutujat ovat yhä huolestuttava ongelma, vaikka niihin on yritetty puuttua.

– Puhuimme siitä viime kauden lopussa, kun kannattajia tuli kentälle ja sitten oli Aaron Ramsdalen tapaus.

– Kaikki haluavat, että kannattajat viihtyvät, mutta pitääkö jonkun loukkaantua, jotta asialle tehdään jotain?

– Tällä hetkellä sakotamme ihmisiä ja katsomme, tekevätkö he sen uudestaan. Tällä hetkellä tilanne on hyvin pitkälti sellainen, että ”tapahtukoon, tapahtukoon”. Miksi emme voisi olla ennakoivia?

Valioliiga, EFL ja Englannin jalkapalloliitto (FA) ilmoittivat heinäkuussa 2022 uusista toimenpiteistä kentälletunkeutujien torjumiseksi – mukaan lukien automaattisesta porttikiellosta seurojen otteluihin.