Tottenham putosi keskiviikkona Mestarien liigasta. AC Milan voitti neljännesvälieräparin yhteismaalein 1-0 ja eteni kilpailun puolivälierävaiheeseen.

Harry Kanen tulevaisuudesta on puhuttu paljon. Kanen sopimus Tottenhamin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Osapuolet eivät ole toistaiseksi allekirjoittaneet jatkosopimusta. Jos sellaista ei synny, saattaa Tottenham joutua myymään kapteeninsa saadakseen hänestä siirtosumman.

CBS Sportsille Mestarien liigan otteluita analysoiva Jamie Carragher puhui Kanen tulevaisuudesta keskiviikkona. Carragherin mukaan Kanen on lähdettävä Tottenhamista tänä kesänä. Muutoin alkaa olla jo liian myöhäistä.

– Suuri kysymys liittyy Harry Kaneen. Jos Kane ei lähde tänä kesänä Tottenhamista, hän pysyy siellä loppu-uransa ajan. Se on nyt tai ei koskaan, Carragher viittasi Kanen mahdolliseen siirtoon.

Carragherin mukaan Kanen on syytä alkaa voittamaan pokaaleja. Sellaisia ei ole luvassa Tottenhamissa.

– Tottenham tulee aina olemaan seura, joka on mukana taistelussa Mestarien liigaan oikeuttavista paikoista. He saattavat onnistua siinä tällä kaudella, mutta tuleeko Tottenham voittamaan pokaaleja? Ei. Kane ei ole voittanut pokaalin pokaalia urallaan. Mielestäni realistisesti hän voi siirtyä ainoastaan Manchester Unitediin, enkä halua nähdä häntä siellä ymmärrettävistä syistä, Carragher totesi viitaten Liverpool-taustaansa.

Kanea on yhdistetty siirtohuhuissa varsinkin Bayern Müncheniin, mutta Carragherin mukaan Kane haluaa pysyä Valioliigassa muun muassa siksi, jotta hän voisi nousta ajan saatossa Valioliigan historian parhaaksi maalintekijäksi.

– Liverpool on hankkinut Darwin Núñezin ja Manchester City Erling Haalandin. Kane ei voi siirtyä Arsenaliin. Voin sanoa Bayern München -huhuista sen verran, että Kane haluaa napata Valioliigan historian parhaan maalintekijän tittelin itselleen. Jos hän jää loppu-uransa ajaksi Valioliigaan, tulee hänestä Valioliigan historian paras maalintekijä. Se on varsin erityinen saavutus, ja voit sanoa olevasi juuri hän, joka sen ennätyksen saavutti.

– Uskon, että jos hän jää Englantiin, niin ainoa suurseura, joka tarvitsee hyökkääjän on Manchester United, mutta ovatko he valmiita maksamaan sata miljoonaa puntaa melkein 30-vuotiaasta pelaajasta, Carragher mietti.