Tottenhamin tie Mestarien liigassa nousi keskiviikkona pystyyn, kun se hävisi neljännesvälierissä AC Milanille yhteismaalein 0-1.

Ottelun jälkeen Tottenhamin päävalmentaja Antonio Conte ei poissulkenut sitä, että seurajohto antaisi hänelle potkut. Tottenham putosi viime viikolla FA Cupista, mutta on toisaalta neljäntenä Valioliigassa.

BT Sportin jalkapalloasiantuntija Rio Ferdinand otti kantaa Conten kommentteihin mahdollisista potkuista. Ferdinand uskoo seurajohdon pitävän Contesta kiinni, sillä Tottenham on parhaillaan neljäntenä sarjassa. Ferdinandin mukaan Mestarien liigaan pääseminen on Tottenhamin ehdoton ykköstavoite.

– Uskon seurajohdon istuvan alas ja sanovan, että Tottenham on tällä hetkellä neljäntenä. Sarjataulukossa Tottenhamin ympärillä olevilla seuroilla on otteluita vähemmän pelattuna. Se pitää paikkansa, mutta Tottenham on jo kerännyt niistä pisteet ja he ovat tällä hetkellä neljäntenä Valioliigassa, joten mielestäni nyt on liian aikaista sanoa, että annetaan Contelle potkut. Varsinkin, kun Tottenham on tällä hetkellä sillä halutulla sijalla ja Mestarien liigaan pääseminen on Tottenhamille kaikki kaikessa.

Useat huippuvalmentajat ovat tällä hetkellä työttöminä. Ferdinand nosti esiin Thomas Tuchelin.

– Lisäksi on syytä kysyä, ketkä valmentajat olisivat saatavilla? Usea valmentaja on parhaillaan työttömänä. Thomas Tuchelilla ei ole seuraa. Onko hän vaihtoehto? En tiedä. Hän valmensi aiemmin Chelseassa, eikä se olisi Tottenhamille ongelma. He ovat palkanneet sellaisen valmentajan aiemminkin. Kaikkia tällaisia yksityiskohtia on ajateltava.

LUE MYÖS: Tottenham-luotsi Antonio Conte: ”Ehkä saan potkut”

Pienelle vastuulle jäänyt Tottenhamin jättihankinta latasi suorat sanat Antonio Contelle: ”Tämä kausi on ollut ihan p*ska”