İlkay Gündoğan jättänee Manchester Cityn kuluvan kauden jälkeen.

Gündoğanin sopimus päättyy, eivätkä osapuolet ole allekirjoittaneet uutta jatkosopimusta. Sopimustilanteestaan huolimatta Gündoğan on saanut kuluvallakin kaudella mukavasti vastuuta ja lukeutuu edelleen Pep Guardiolan luottopelaajiin.

Mundo Deportivon saamien tietojen mukaan Barcelona on keskustellut pitkään Gündoğanin edustajien kanssa ja tehnyt kiinnostuksensa hyvin selväksi.

Lehti kertoo Gündoğanin olevan innoissaan mahdollisuudesta siirtyä Barcelonaan ja on näyttänyt siirrolle vihreää valoa, mutta sopimusneuvottelut ovat parhaillaan jäissä Barcelonan palkkakatto-ongelmien vuoksi. Barcelonan palkkakatto on parhaillaan täynnä ja seuran on päästävä eroon useista kallispalkkaisista pelaajista voidakseen tuoda joukkueeseen uusia pelaajia.

Barcelona-luotsi Xavi haluaa vahvistaa joukkueensa keskikenttää ja pitää Gündoğania ykkösvaihtoehtonaan.

32-vuotias Gündoğan on edustanut Manchester Cityä vajaan seitsemän vuoden ajan ja on joukkueen kapteeni.