Manchester City voitti Crystal Palacen lauantaina Valioliigassa 1-0.

Erling Haaland viimeisteli ottelun ainoan maalin pilkulta. Haaland johtaa Valioliigan maalipörssiä 28 täysosumallaan ja voittaa maalikuninkuuden hyvin todennäköisesti – ellei 20 maalia tehnyt Harry Kane pelaa suorastaan uskomatonta loppukautta.

Yhden ottelun vähemmän pelannut sarjakärki Arsenal on kahden pisteen etumatkalla. Arsenal pelaa kierroksen oman ottelunsa sunnuntaina kohdatessaan Fulhamin.

Haaland nauttii mestaruustaistelusta.

– Tällä piste-erolla meidän on keskityttävä pelkästään omaan tekemiseemme. Pelaamme vielä Arsenalia vastaan kotona ja lisäksi sarjassa on vielä paljon otteluita jäljellä. Mitään ei ole ratkaistu. Nautin tästä. Tämä on Englanti ja olen seurannut tällaista koko elämäni, Haaland viittasi mestaruustaisteluun.

– Nautin jokaisesta sekunnista mestaruustaistelussa. On hienoa olla sen keskellä.

Manchester Cityn kausi jatkuu tiistaina, kun se kohtaa RB Leipzigin Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa. Avausosa päättyi 1-1 -tasapeliin Saksassa.