Jude Bellinghamin on määrä jättää Borussia Dortmund kuluvan kauden jälkeen.

Dortmund on tehnyt pelaajalleen hyvin rahakkaan jatkosopimustarjouksen. Saksalaismedian mukaan Dortmund tarjoaa avainpelaajalleen peräti 15 miljoonan euron vuosipalkkaa. Kyseessä on seurahistorian suurin palkkatarjous, mutta Bellingham ei ole toistaiseksi vastannut siihen mitään.

Sport Bildin mukaan Liverpool johtaa parhaillaan kisaa Bellinghamin hankinnasta.

Lähteen mukaan Liverpool on Bellinghamin ykkösvaihtoehto uudeksi seurakseen. Liverpool-luotsi Jürgen Klopp on julkisesti kehunut Bellinghamia ja joukkueen on joka tapauksessa määrä vahvistaa merkittävästi keskikenttäänsä kesän siirtoikkunassa.

Bellinghamin siirtosumman on arvioitu nousevan jopa 150 miljoonaan euroon.

Liverpool joutuu kilpailemaan Bellinghamin hankinnasta Real Madridin kanssa, joka on asettanut keskikenttäpelaajan kesän siirtoikkunan ykköskohteekseen. Real Madridin edustajat tapasivat Bellinghamin hiljattain Dortmundissa.