Erik ten Hag uskoo pelitapansa auttaneen Marcus Rashfordia pääsemään uransa tehokkaimpaan vireeseen.

Rashford, 25, on tehnyt tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna 27 otteluun 30 maalia Unitedin paidassa ja kolme Englannin maajoukkueessa.

Ten Hag toi myös valmennustiimiin entisen valioliigakärki Benni McCarthyn seuraan hyökkääjävalmentajaksi.

– Tärkeintä on pelitapamme, jonka rakenne on hyödyttänyt häntä. Tunsin hänen taitonsa. Sitä tarvittiin myös henkilökuntaa, jotka tekivät hänestä paremman pelaajan ja auttoivat kehittymään. Tarvitsimme yhden miehen erikoistumaan hyökkääjiin, ten Hag selitti lehdistölle.

– Hän on edistynyt kauden edetessä. Hän ei ollut kauden alussa parhaassa kunnossa, mutta pelitapamme on antanut hänen taidoilleen, asenteelle ja mentaliteetille perustan, jolla hän on tuonut paljon iloa joukkueelle. Se on antanut hänelle paljon maaleja ja voittoja.

LUE MYÖS!