Declan Rice on noussut vuosien saatossa West Hamin ehdottomaksi avainpelaajaksi.

Joukkueen kapteeni on West Hamin projektin keulakuva ja suurin tähti. Ricen odotetaan vaihtavan seuraa kuluvan kauden jälkeen.

Englantilaismedian mukaan Rice ei koe West Hamin kehittyneen tarpeeksi ja pelaaja haluaa siirron astetta suurempiin ympyröihin. West Ham taistelee putoamista vastaan. Seura on sarjataulukossa 18. sijalla, eli putoamisviivan alapuolella.

Graham Souness kritisoi hiljattain Riceä Daily Mailin kolumnissaan. Sounessin mukaan Riceltä puuttuu muun muassa taito tehdä maaleja ja antaa maalisyöttöjä. Rice on tehnyt tällä kaudella 34 ottelussa yhteensä kaksi maalia. Rice on pelannut urallaan 39 A-maaottelua ja tehnyt niissä kaksi maalia.

Rice ei ollut järin mielissään konkarin mielipiteestä.

– Tuo on tylyä. Se on tylyä, koska Souness ei katso West Hamin otteluita viikottain. On olemassa valtava määrä West Hamin kannattajia, 60 000 kappaletta, jotka katsojat otteluitamme joka viikko ja näkevät, miten pelaan. Joten tuollaisen väittäminen on mielestäni tylyä. Souness oli huippukeskikenttäpelaaja, joten häntä on kuunneltava ja opittava, jos hänen väitteensä pitävät paikkansa.